WJB Verlichting

Bij WJB Verlichting bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar verlichting van design en kwaliteit. Wij voeren een groot assortiment lampen van modern tot klassiek waardoor wij het voor een ieder mogelijk maken om iets te vinden op het gebied van verlichting. Wij verkopen lampen voor zowel binnen- als buitenshuis. Onze produkten zijn veelal afkomstig van fabrieken uit Italie, Spanje, Duitsland en Engeland. Veel glaswerk word daar nog met de hand gemaakt voor het mooiste resultaat welke je machinaal niet kunt maken. Wij hebben nauw contact met onze fabrieken waardoor wij ook bij hen aan kunnen geven wat wij graag willen hebben. Ook bezoeken wij wereldwijd verlichtingsbeurzen waardoor wij ons assortiment jaarlijks kunnen aanpassen en mee kunnen gaan in de tijd. Want de lampen branche staat voor vele veranderingen in de toekomst.

LED Verlichting

LED verlichting lijkt nog in de kinderschoenen te staan maar bij ons kunt u terecht voor goed ontwikkelde LED verlichting van professionele kwaliteit en duurzaamheid. Over dit onderwerp zijn vaak nog veel vragen en wij willen u daarbij graag van advies voorzien. Neemt u hiervoor contact met ons op. Ook zullen wij op onze site aandacht besteden aan LED verlichting waardoor vele vragen al zullen worden beantwoord. Ook voor offertes en lichtplannen kunnen wij iets voor u betekenen. Aan de hand van een bouwtekening berekenen wij dan wat het beste voor u is qua functionaliteit en sfeer.

Buiten Verlichting

Verlichting bepaald de sfeer voor buiten, rondom gebouwen en in de tuin.

Buitenverlichting van WJB Verlichting: verlichtingsarmaturen die geschikt zijn voor gebruik buiten, rondom gebouwen en in de tuin. WJB Verlichting levert buitenverlichting, buitenlampen, tuinverlichting, grondspots en gevelverlichting van de merken o.a. Lagotronics, Fabas, Searchlight, Phillips, Osram en Luce E Dintorni.

Buitenverlichting is verkrijgbaar in 12V laagspannig, maar ook als 230V hoogspanninngs armaturen. De verlichting voor buiten varieert van staande lampen, tot opbouwarmaturen tot inbouwspots. Neem de instructies in de handleiding altijd goed in acht om de prestaties van uw armaturen zo optimaal mogelijk te houden.

LED Tuin verlichting, LED Tuin lampen, LED Buiten verlichting

Alle LED tuin lampen zullen U doen besparen op Uw energie rekening.

Bij WJB Verlichting bent U aan het juiste adres als U op zoek bent naar kwalitatief perfecte LED buiten verlichting.